Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Innergården Live – STADSFEST SPECIAL- 26 augusti – Nils Pontus & Anton Nessvi

augusti 26, 2023–18:00 - 19:00

INNERGÅRDEN LIVE – STADSFEST SPECIAL
Tillsammans med Sensus Studieförbund kommer vi varje torsdag erbjuda livemusik på Linköpings skönaste Innergård. Det kommer bli alltifrån Jazz, Soul, Pop, Blues från några av Linköpings bästa artister. Kom och häng med oss och upplev livemusik när den är som bäst.
Nils Pontus & Anton Nessvi
Vi avslutar våra konserter på innergården med två svenska popskapare från stan!
Tillsammans driver de ett studiokomplex har de bland annat skrivit guldcertifierade ”Hoppas det är bra” åt Pontus band GAMMAL. Ikväll står de på scen med sina två soloprojekt!
Anton Nessvi har hyllats av bla Popmuzik för singlar som “Mardröm” (skriven ihop med Pontus) och “Studenten”. 2021 släppte han EP:n “Romantiken”, varifrån flera spår nådde Spotifys redaktionella spellistor. Anton Nessvi hörs också som producent och låtskrivare åt Bishara samt i podcasten Kvar i Stan, som handlar om att vara musiker i en mindre stad.
Nils-Pontus debuterade 2022 hette ”Mamma” och från det distinkta pianointrot drar han in oss i ett fotografi fullt av klara färger. Historier om en tid för inte så länge sedan i Linköping, om drömmarna och framtiden. Pop på svenska som lyfter oss och påminner om att, vad som än händer, alltid ha fötterna stadigt på jorden. Pontus har utöver sitt soloprojekt även släppt flera låtar och haft stora framgångar med gruppen GAMMAL som han har tillsammans med Peg Parnevik.
Självklart fri entré!
Välkomna!

Detaljer

Datum:
augusti 26, 2023
Tid:
18:00 - 19:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Sensus

Plats

Innergården
Linköping, + Google Map